dimarts, 17 de desembre del 2019

Sortida al CaixaFòrum: càmera i ciutat


Durant aquests darrers dies del primer trimestre, els alumnes de 2n de Londres i Rovaniemi  hem anat al CaixaFòrum a fer dos activitats diferents. 

En primer lloc, hem fet una activitat relacionada amb els contes. Durant l’activitat hem après diferents aspectes dels contes: qui són els protagonistes i els personatges secundaris de la història, la importància dels objectes, què necessita una història per ser interessant, etc. Després hem pogut crear un conte entre tots i totes. Per fer-ho, hem fet petits grups per decidir el protagonista de la nostra part del conte i l’objecte que portaria. A continuació, tots junts hem relatat la nostra part del conte per crear una història conjunta. El voleu veure?!




A continuació us mostrem també algunes imatges del taller de contes.


 
 
 



Al acabar l’activitat del conte, hem anat a veure l’exposició càmera i ciutat, relacionada amb el nostre projecte. Durant l’exposició hem aprés diferents formes de fer les fotografies: picat, contrapicat, improvisades... També ens  han donat parts de diferents fotografies i hem hagut de buscar-les a l’exposició. Tots hem trobat la fotografia que ens ha tocat! Després hem simulat que estàvem fent fotografies improvisades, com alguns dels fotògrafs que hem vist a l’exposició. A continuació us mostrem alguns exemples d’aquestes fotografies improvisades.