ALTRES PROPOSTES

Celebrem la diada de Sant Jordi! 🐲🌹📖

I per fer-ho us deixem varies propostes que podeu fer des de casa. Mireu, mireu!

  • Mots encreuats: Us posem a prova! Fins a quin punt coneixeu bé la llegenda de Sant Jordi? 😏 Endavant! Contesteu les preguntes i després feu els mots encreuats.   • La llegenda de Sant Jordi: Podeu revisar les vostres respostes mirant aquest conte interactiu. Si cliqueu els personatges van fent coses diferents! Endavant,  mireu!  • Receptes: Us animeu a fer aquestes receptes relacionades amb el dia de Sant Jordi?! Tenen boníssima pinta! Cliqueu les imatges per veure com es fan. 🍴

Roses de poma

Pa de Sant Jordi

Pastís de Sant Jordi  • Manualitats: També podeu fer manualitats! Us proposem crear la vostra pròpia història de Sant Jordi. Podeu pintar i retallar les plantilles... O crear l'escenari i els vostres personatges per fer el conte! 🐲🌹📖 Endavant! Cliqueu la imatge.
  • També us mostrem un vídeo que ha fet l'Adrià per aprendre a dibuixar els personatges de la llegenda de Sant Jordi! Va una mica ràpid, però si l'aneu aturant segur que us ajuda a dibuixar  els personatges.  😉  • Revista el tatano: Doneu un cop d'ull a l'adaptació gratuïta de la revista, hi ha coses súper interessants! Lectures,  còmics, petits reptes, manualitats... 🤓Tuxmath

Joc educatiu per practicar el càlcul mental amb operacions aritmètiques senzilles: sumes, restes, multiplicacions i divisions. 


Avís: Per poder jugar a aquest joc s'ha de descarregar  a l'ordinador. 


'Aprenem des de casa'

A partir de dilluns 23 comença l'emissió d'un nou espai per facilitar l'educació des de la televisió pública, al canal Clan TV. És un projecte destinat a tota la població que oferirà classes de matemàtiques, educació artística, educació física, llengües, etc.


Com podeu veure, l'horari destinat als nens i nenes de Cicle Inicial és de 9h a 10h del matí

Si voleu més informació sobre la proposta, cliqueu aquíJocs de taula

Aprofiteu aquests dies per jugar a jocs de taula en família. És molt divertit i ens aporten infinitat d'habilitats per continuar aprenent!
Altres aplicacions i recursos

Varies aplicacions i recursos estan oferint de forma gratuïta els seus continguts per ajudar que els nens i nenes continuïn aprenent des de casa. Aquí us deixem un llistat d'alguns d'aquests recursos. 

Cinema per quedar-te a casa!

La distribuidora de cinema Pack Màgic allibera cada 48 hores una nova pel·lícula infantil en el seu canal de Youtube per fer una mica més lleuger el confinament a les famílies. 
Concerts a casa

Nens i nenes! Arriben els concerts al menjador de casa vostra, a l'habitació, a la terrassa... No teniu excusa!


DÀMARIS GELABERT


EL POT PETITPERE I ALBA SALICRÚ


CONCERTS DE PIANO


ÒPERA AL LICEU